Večer s maturantima

Objavljeno: 29.05.2024

Iz doma odlazi 36 maturanata i maturantica, od kojih su neki tu proveli pet godina svog srednjoškolskog obrazovanja. Rastanci s maturantima uvijek su emotivni, isprepleteni sjećanjima na minule dane, domske dogodovštine, drage ljude, na zgode i nezgode… Svečano odjeveni, za svečano postavljenim stolovima naše blagovaonice, uz svečani meni, čitanje vrabaca, riječi zahvale, podjelu ruža, fotografije za kraj…

Zajednički smo pogledali prigodnu prezentaciju fotografija nastalu u brojnim aktivnostima tijekom proteklih 5 godina, prisjetili se prijatelja s kojima smo dijelili prostor i život u domu.

Za posebno isticanje u domskim aktivnostima, postignute izvrsne rezultate u domu i školi, odgovoran odnos prema svim obavezama, spremnost na suradnju, pomaganje i podršku drugim učenicima doma, proglašena je i nagrađena učenica generacije – Indi Košenina. Čestitke Indi!!! A drugima neka bude uzor i inspiracija!

Dragi naši maturanti, neka vam boravak u domu bude “odskočna daska” za sretnu budućnost, za ostvarenje želja i snova, za neka nova druženja, za rast… Sretno!!!